Josep Maria Bartomeu presideix el 50è aniversari de la Penya d’Arenys de Munt

Josep Maria Bartomeu presideix el 50è aniversari de la Penya d’Arenys de Munt

La jornada ha coincidit també amb la celebració de la XXV Trobada de Penyes Barcelonistes del Maresme

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha presidit aquest diumenge, 10 de juny, el 50è aniversari de la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt, celebrada en aquesta població, la qual també ha reunit la XXV Trobada de Penyes del Maresme.

La representació blaugrana ha estat completada pel directiu Emili Rousaud, el president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, i el president de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona, Antoni Guil.

La jornada s’ha centrat en l’acte que s’ha dut a terme a la Sala Municipal de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, en el qual s’han reunit representants de les 19 penyes assistents a la trobada, i s’ha rendit un emotiu homenatge a totes les juntes directives que han guiat el funcionament de la penya al llarg dels seus 50 anys d’història.

En representació de les penyes, han actuat com amfitrions de la trobada el president de la PB d’Arenys de Munt, Josep Artigas, i el president de la Federació de Penyes Barcelonistes del Maresme, Manel Flores. L’alcalde Joan Rabasseda ha estat el màxim representant institucional d’Arenys de Munt, acompanyat de la regidora d’Esports i Sanitat, Marta de la Iglesia.

Una temporada excel·lent

En el discurs que ha dirigit als assistents, el president blaugrana, després de felicitar la penya i reconeixer el mèrit de tots els que han participat en el seu funcionament durant aquests 50 anys, ha volgut repassar els èxits aconseguits aquesta temporada, amb el doblet del primer equip de futbol, les set Lligues assolides en els darrers deu anys, el triplet de l’equip d’hoquei patins i els sis títols de Copa obtinguts per tots els equips professionals del Club: “Estem en un cicle guanyador, i des d’aquella Lliga del 2005 el Barça ha obtingut 32 títols. Som el club amb més títols d’Europa. Tot i el que va passar a Roma, podem estar satisfets de tot el que s’ha aconseguit. És el moment de gaudir aquests èxits, perquè ha estat una temporada excel·lent, que qualificaria amb un 9”.

Bartomeu també ha fet referència a la marxa d’Andrés Iniesta, “un jugador excepcional que representa tots els nostres valors”. “Però el seu adeu cal interpretar-lo com un fins aviat, perquè estic segur que tornarà al Barça”, ha assegurat. També ha volgut agrair la tasca efectuada per Robert Fernández com a secretari tècnic, i de cara al futur ha senyalat: “Hem pensat que és el moment de fer un canvi. Ara dipositem moltes esperances en Éric Abidal i Ramon Planes”.

Un cop acabat el torn de parlaments i l'intercanvi d'obsequis, el president del FC Barcelona ha signat al llibre d’honor de l’Ajuntament, i posteriorment la jornada ha continuat amb el dinar commemoratiu, que ha tingut lloc en un restaurant de la població. Hi han participat 130 penyistes, representant les 19 penyes presents en aquest 50è aniversari de la Penya d’Arenys de Munt i en la XXV Trobada de Penyes Barcelonistes del Maresme.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut