FC Barcelona Lassa - Kirolbet Baskonia: Sense marge d’error al Palau

FC Barcelona Lassa - Kirolbet Baskonia: Sense marge d’error al Palau

Els blaugranes saben que només els val la victòria per continuar vius a l’eliminatòria i forçar un quart partit (divendres, 21 h)

El Barça Lassa rep aquest divendres 8, a les 21 h i al Palau Blaugrana, el Kirolbet Baskonia en el que serà el tercer partit de l’eliminatòria de les semifinals del play-off. Els blaugranes saben que no poden fallar si volen continuar vius a la sèrie, ja que el conjunt basc té un marge de dos triomfs sobre els catalans. Un triomf aquest divendres significaria forçar el quart partit (diumenge 10, 18.30 h), mentre que una derrota tancaria l’eliminatòria i la temporada per als barcelonistes.

El rival

Ha demostrat la seva qualitat i talent en els dos partits disputats fins ara al Buesa Arena. Els bascos han tingut un gran encert des de l’exterior (13 triples en el primer partit i 11 en el segon), i això ha estat clau per superar el Barça Lassa. Homes com Shengelia, Janning, Beaubois, Poirier i Huertas es troben en un gran moment, però cal no oblidar tampoc homes com Vildoza, Timma, Voigtmann, Granger i Garino, que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Sap que no hi ha marge d’error si no vol posar punt final a la temporada. Els de Svetislav Pesic volen vèncer aquest divendres i també el diumenge 10 per poder forçar el cinquè partit i jugar-s’ho tot el dimarts 12 al Buesa Arena. Amb els dubtes de Pau Ribas i Pierre Oriola, el Barça Lassa espera el millor Palau Blaugrana per poder superar un Kirolbet Baskonia que s’ha mostrat molt sòlid en els dos primers partits disputats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut