CH Juneda - Barça Lassa B (1-1): Campions i ascens

Els blaugranes s’imposen a la tanda de penals (0-3) i assoleixen l’ascens

El Barça Lassa arribava a Juneda amb un triomf en el primer partit del play-off d’ascens a la Primera División de l’hoquei patins. Un nou triomf els hi valia l’ascens i els blaugranes han dominat el primer temps però un gol local, a la segona part, ha donat pas al temps extra. Sense moure’s el marcador el llançament de penal han estat decisius per aconseguir el títol i l’ascens

Control blaugrana

El Barça Lassa B sortia a la pista de Juneda sent fidel al seu estil: control de la bola i bona posició sobre la pista per evitar les sortides a la contra dels locals. En els primers minuts, els dos equips testejaven les forces del rival, en un partit decisiu per les dues formacions.

No ha estat fins l’equador del primer temps que les primeres ocasions s’han vist sobre la pista lleidatana però l’empat inicial restava inamovible., fins que en el minut 16 els blaugranes han aconseguir obrir la teranyina defensiva del CH Juneda, marcant el 0 a 1.

Els locals avançaven les seves línies i buscaven posar pressió sobre la porteria blaugrana. Uns blaugranes que es mostraven ferms i no deixaven que els locals trobessin porteria i amb el 0 a 1 es finalitzaven els primers 25 minuts.

Empat i pròrroga

L’inici de la segon part ha estat favorable als locals, ja que en el minut 3 del segon temps aconseguien empatar. A partit d’aquest moment el partit es tornava a obrir i ambdós equips buscaven el gol que els donés el triomf.

El Barça Lassa era ambiciós i cercava el tercer gol amb paciència i mantenint el cap fred davant els intents locals de marcar el segon gol. Qualsevol petit detall podia ser decisiu però cap dels dos equips no va veure porteria i els cinc minuts de la pròrroga esdevenien realitat.

Al temps extra no es va moure el marcador i a la tanda de penalties els blaugranes van marcar els seus tres primers llançaments i van aturar els tres del Juneda: Campions de la Nacional Catalana i ascens a Primera División, segona categoria de l’hoquei patins estatal.