Andreu Plaza: “La igualtat és màxima i estem capacitats per guanyar l’Inter”

Andreu Plaza: “La igualtat és màxima i estem capacitats per guanyar l’Inter”

El tècnic del FC Barcelona Lassa de futbol sala, juntament amb Dyego Zuffo, ha valorat l’eliminatòria final pel títol de la LNFS.

Confiats i amb ganes d’afrontar ja la final contra Inter. La LNFS arriba al seu final i el campió sortirà entre el Movistar Inter i el FC Barcelona. Una sèrie al millor de cinc que es preveu d’emocions fortes. L’equip blaugrana arriba com a campió de la Copa, i després d’eliminar amb solvència ElPozo Múrcia a la semifinal de la Lliga. La millora de l’equip, en constant augment, fa que les opcions siguin elevades.

“Arribem bé, en bones condicions físiques, tàctiques i mentals. Tenim la creença que podem guanyar. Es preveu una final intensa, però la igualtat és màxima i estem capacitats per guanyar l’Inter”, ha dit un Andreu Plaza que, tot i que remarca que el Barça no és favorit –la trajectòria de l’Inter l’avala-, sí que té les condicions per capgirar la tendència: “La diferència respecte partits anteriors som nosaltres. Estem en una línia ascendent i algun dia hi arribarem. Qui sap si aquest any per fi és el nostre”. De fet, el tècnic ha afegit: “Si només tenim en compte les ganes de guanyar, crec que som superiors, i això és important”.

“Serà una eliminatòria molt competida, però també molt maca”

També ha parlat en roda de premsa l’actual MVP de la competició, un Dyego Zuffo que afronta la sèrie contra l’Inter “sense dolor”. “Em trobo bé des de la Copa i he anat agafant ritme en els darrers partits. Estic molt content de poder gaudir d’aquesta final, que serà molt competida però també molt maca”, ha afegit. Un jugador que, per tant, sap de les dificultats del repte, però que es mostra confiat: “La temporada passada ja vam estar a punt de guanyar la Lliga i aquesta esperem que sigui la bona. Hem de jugar amb el cap fred i, si es posen per davant, intentar remuntar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut