Adam Hanga, un líder silenciós durant les semifinals

Adam Hanga, un líder silenciós durant les semifinals

L’aler hongarès, que va haver d’actuar en la posició de base en l’eliminatòria contra el Baskonia, va exhibir el seu millor nivell del curs

Adam Hanga va completar unes semifinals de la Lliga Endesa, tot i la derrota final per 3-1 en la sèrie, realment molt bones. I és que a banda de les estadístiques, en què va anotar 10,5 punts, 3,2 rebots i 13 de valoració per partit, va deixar a pista unes grans sensacions a nivell defensiu (5 recuperacions en quatre partits) i s’ho va deixar tot en els 29,2 minuts de mitjana que va estar a pista.

MVP blaugrana

Aquesta gran actuació durant les semifinals, sobretot en el segon, tercer i quart partit a Vitòria, li van valer també l’elogi del seu entrenador, Svetislav Pesic, que va dir el següent sobre l’hongarès: “Adam Hanga ha hagut de jugar de base després d’haver perdut Ribas per lesió. Per a mi, en aquestes semifinals, ha estat l’MVP. Ha fet una gran feina, no només organitzant l’equip, sinó en atac, en defensa. Ha estat un líder que no parla molt, però sí que fa molt. Penso que el Barça ha guanyat un jugador complet i que ha ajudat molt”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut