Darrers reconeixements a 50 anys de barcelonisme per a socis del 1968

Darrers reconeixements a 50 anys de barcelonisme per a socis del 1968

El president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident Jordi Cardoner entreguen la insígnia d'or a 160 socis en dos actes a l'Auditori 1899 que tanquen els lliuraments d'aquesta temporada

L’Auditori 1899  del Camp Nou ha acollit aquest dimecres els darrers lliuraments d’insígnies d’or d’aquesta temporada, en dos actes consecutius en els quals s’ha fet entrega del guardó a 160 socis que es van vincular al FC Barcelona l’any 1968, i celebren aquesta temporada els seus cinquanta anys de socis blaugrana.

Els dos actes de lliurament d’insígnies d’or han comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu i del vicepresident primer, Jordi Cardoner i Casaus, que han saludat i conversat amb cadascun dels socis i amb els familiars i amics que els han acompanyat en el moment de recollir la insígnia.

El president blaugrana ha agraït el suport dels socis i la seva constància durant aquests anys: “Amb aquest acte, celebrem els vostres 50 anys de vinculació al Barça i us volem donar les gràcies perquè, en aquells moments difícils en els que no estàvem acostumats a guanyar i el club no estava massa ben vist pel règim,  us vau vincular al Barça i vau ajudar a superar les dificultats i a fer créixer el sentiment barcelonista”.

Records del 1968

Josep Maria Bartomeu també ha recordat que en aquell 1968 cal buscar l’origen del lema “Més que un club”, al definir el Barça d’aquesta manera el president Narcís de Carreras en el seu discurs de presa de possessió del càrrec. A nivell esportiu, la nota positiva va ser la consecució del títol de Copa davant el Real Madrid al Bernabéu, quan es va guanyar per 0-1 en la que passaria a la història com la “Final de les ampolles”, a causa de les ampolles de vidre que van caure sobre el terreny de joc. A la part negativa, aquell any es va produir la inesperada i estranya mort del defensa uruguaià Julio César Benítez, el dia abans de rebre el Real Madrid al Camp Nou, en un partit de Lliga que va quedar ajornat per uns dies.

El president barcelonista també ha aprofitat l’ocasió per referir-se als èxits de l'equip de futbol en els darrers anys: “Vosaltres heu vist les èpoques en les quals no es guanyaven títols, pero ara estem vivint un cicle guanyador. Des d’aquella Lliga guanyada el 2005, el Barça ha obtingut 32 títols. Som el club amb més títols aconseguits en aquesta període a Europa i hem d'estar satisfets de tot el que s'ha aconseguit."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut