Un viatge cap a la Lliga

Un viatge cap a la Lliga

Les ganes, la il·lusió i la confiança omplen les maletes de l’expedició del Barça Lassa, que viatja cap a la capital amb l’objectiu de tornar encara més carregats cap a Barcelona: amb el trofeu de la LNFS sota el braç.

Un a un s’han anat despertant els jugadors del Barça Lassa, encara alguns amb la nit màgica contra l’Inter en el record. Amb la maleta a punt, l’equip d’Andreu Plaza ha arribat al Palau Blaugrana aquest dilluns al migdia, on ha començat el viatge més il·lusionant: la Lliga espera.

Perquè fa només una setmana, l’eliminatòria final s’encarava costa amunt, amb un 2-0 global. Però el Palau va tornar a fer la seva màgia i, en dos partits trepidants, especialment l’últim, el de la bogeria i l’esclat de joia, els blaugranes van igualar la sèrie i van forçar el cinquè partit, que es jugarà al Pabellón Jorge Garbajosa (dimarts, 21.15 h).

Dues hores i mitja al tren

De camí cap a Madrid, en un AVE que ha sortit a les 16.27 h des de l’estació de Sants, l’expedició passa l’estona com pot. Les sèries, com ara 'Vis a Vis' o 'La Casa de Papel', són de les que més triomfen. Però també les pel·lícules o els mòbils són els grans aliats en aquestes hores prèvies al partit. Lozano, per exemple, mira la pel·lícula ‘Mi primer combate’, mentre que Joselito aprofita per seguir ‘Vikingos’ i Léo Santana es posa al dia a les xarxes socials. Algun jugador, però, aprofita per dormir una estona. L’arribada, cap a les 19 h, torna els jugadors a la realitat: aquest dimarts pot ser el gran dia.

Un trajecte especial

El capità i porter blaugrana Paco Sedano fa un viatge que està acostumat a fer habitualment. Té la família a Madrid i sempre que pot hi va per veure la seva filla i la seva parella. Aquest, però, és especial. Perquè serà l’últim com a jugador del Barça Lassa.

Un altre dels futbolistes que viu un partit especial és Mario Rivillos, que s’entreté mirant una pel·lícula mentre fa un camí que ja coneix. I és que l’exjugador de l’Inter torna a Torrejón, però ara amb la possibilitat de guanyar un títol amb la samarreta del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut