Barça Lassa-Movistar Inter: Operació remuntada al Palau!

Barça Lassa-Movistar Inter: Operació remuntada al Palau!

Els blaugrana busquen capgirar el 2-0 advers de la final amb l’ajuda d’una afició entregada que també rendirà homenatge a Paco Sedano (dijous 14/6, 21:15h, Palau Blaugrana)

La final de la lliga arriba a Barcelona amb tots els ingredients possibles. El Barça busca una remuntada èpica sense precedents en una final i s’aferra a tres arguments per creure que és possible aconseguir la gesta. El primer, un argument esportiu: els emparellaments amb Inter sempre han sigut molt igualats i el Barça és perfectament capaç de tombar al campió. El segon argument, la màgia del Palau i una afició que mai falla. I el tercer argument, el factor afegit de voler brindar el títol a Paco Sedano abans que es retiri.

El Palau, ple a vessar

S’espera la millor entrada de la temporada al Palau, prop del rècord de les 6900 persones que van omplir el recinte en el quart partit de la final de la temporada passada. El suport de l’afició serà clau per crear l’ambient de les grans ocasions i tenir més possibilitats de capgirar l’eliminatòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut