Tretze atletes del Barça a la llista de la RFEA per als Jocs del Mediterrani

Tretze atletes del Barça a la llista de la RFEA per als Jocs del Mediterrani

La Federació Espanyola d’Atletisme ha seleccionat un total de tretze atletes del Barça que participaran en els jocs que es disputaran del 22 de juny a l’1 de juliol de 2018

La Real Federació Espanyola d’Atletisme ha fet publica la llista d’atletes que participaran als Jocs del Mediterrani que es disputaran del 22 de juny a l’1 de juliol a la ciutat de Tarragona. En aquesta llista hi ha un total de 13 blaugranes, dels quals 6 són homes i 7 dones.

13 blaugranes repartits en 12 proves

Cal destacar que els diferents membres del Barça d’atletisme que representaran la selecció espanyola en aquests jocs, estaran repartits en un total de 12 proves. Ángel David Rodríguez, en homes, i Cristina Lara, en dones, correran els 100 metres llisos. Cal destacar que, juntament amb els blaugranes Lucas Búa (seleccionat pels 400 metres) i Caridad Jerez (100 tanques), aquests dos atletes també estaran en els relleus de 4x100 metres. Qui també ha entrat a la llista d’un dels equips de relleus ha estat Cármen Sánchez, que ha estat seleccionada pel 4x400.

La resta de la llista la completen Álvaro de Arriba en els 800 metres, Marc Alcalá en el 1.500, Héctor Santos en el salt de longitud, Carlos Tobalina en el llançament de pes, Marta Galimany a la mitja marató, Maria Teresa Urbina en els 3.000 obstacles, Sabina Asenjo en el disc i Laura Redondo en el martell.

Amb 13 seleccionats, el Barça és el club amb més atletes del total de 59 membres de la llista per als Jocs del Mediterrani d’enguany.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut