Cloenda de temporada dels equips de futbol formatiu masculins i femenins

Cloenda de temporada dels equips de futbol formatiu masculins i femenins

La festa de fi de temporada s’ha celebrat aquest dilluns als jardins de la Masia i ha servit per tancar un any extraordinari en el que s’han guanyat 14 Lligues, una UEFA Youth League, sis campionats de Catalunya i dues LaLiga Promises

Els equips de futbol formatiu masculins i femenins han tancat la temporada 2017/18 aquest dilluns a la tarda. Tots els jugadors del planter barcelonista, des del Juvenil A fins a l’Aleví-Benjamí femení i el Prebenjamí, s’han reunit als jardins de La Masia ‘Centre de Formació Oriol Tort’.

La tradicional cita de final de temporada ha estat presidida pel vicepresident esportiu Jordi Mestre, així com pels directius Silvio Elías, Xavier Vilajoana i Maria Teixidor. No hi han faltat els màxims executius del Club, ni tampoc els membres de les respectives Comissions Esportives, tècnics o delegats. També han assistit, en el que ha estat el seu primer acte oficial al Club, el nou secretari tècnic del primer equip, Éric Abidal, acompanyat de Ramon Planes, nou adjunt a la secretaria tècnica del FC Barcelona.

Una collita de 14 Lligues

En el torn dels parlaments, Jordi Mestre s’ha dirigit amb agraïment a les joves promeses culers: “Us vull felicitar per la temporada que heu fet. I també vull aprofitar aquesta trobada de final de temporada per dir-vos que el Barça aposta per la Masia. Estem molt orgullosos de la feina que es fa cada dia a la Ciutat Esportiva. El millor exemple ha estat aquesta temporada el títol de la UEFA Youth League que és la conseqüència del treball ben fet durant els darrers anys”. El vicepresident esportiu, a més, ha demanat als joves jugadors culers que vagin pas a pas en la seva formació: “Al Barça valorem molt la paciència, el treball i les ganes de voler formar part del nostre futbol formatiu”.

En la mateixa línia ha parlat Jordi Roura. El secretari tècnic del Futbol Formatiu Amateur apuntava: “Tots volem guanyar, però l’important és la manera, sense perdre la nostra identitat. I nosaltres ho hem tornat a fer. Aquest és el nostre patrimoni. La nostra manera d’entendre el futbol ens fa únics i diferents”. Aquesta ha estat una altra temporada triomfal per al planter del FC Barcelona, amb la consecució de 14 Lligues, una UEFA Youth League, 6 Campionats de Catalunya i dues LaLiga Promises. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut