La Cursa Barça CaixaBank 2018 tanca el procés d'inscripció superant els 3.500 inscrits

La Cursa Barça CaixaBank 2018 tanca el procés d'inscripció superant els 3.500 inscrits

Tots els participants podran recollir el seu dorsal així com tots els obsequis que rebran a partir de divendres a les 15.00 hores a la Fira d’Atenció al Corredor, a l’Auditori 1899

La Cursa Barça CaixaBank, que es realitzarà aquest diumenge 17 de juny amb sortida i arribada a l’esplanada del Camp Nou, ha tancat el seu procés d’inscripció. La Cursa, que estava oberta a tots els públics, ha acabat amb un total de 3.516 inscrits que ja es preparen per al tret de sortida que es donarà a les 9 del matí de diumenge.

D’aquest total, 3.088 corredors/es són de la Cursa Barça 10K, 331 nens i nenes participaran a la Cursa Barça Kids Race i 97 inscrits participaran a la Cursa 2K (una cursa per a persones amb discapacitats). En aquest sentit, cal destacar l’alta participació en les quatre categories infantils, dues de les quals van haver de tancar inscripcions abans de la data límit perquè havien arribat al màxim de participants.

El pròxim pas, la Fira d’Atenció al Corredor

Ara tots els inscrits hauran de passar a recollir el seu dorsal, així com tots els obsequis que se’ls donarà, per la Fira d’Atenció al Corredor que s’ubicarà a l’Auditori 1899. Cal destacar, que la Fira estarà oberta des del divendres (15 de juny) a les 15 hores fins a les 20 hores i tornarà a obrir-se a les 10 del matí de dissabte (16 de juny) fins a les 20 hores. Un cop la Fira d’Atenció al Corredor es tanqui ja no es podran recollir els dorsals i per tant, aquell participant que no el tingui no podrà participar a la Cursa.

Els obsequis de la Cursa Barça CaixaBank

Un dels aspectes que cal tenir en compte de la Cursa Barça, a més de ser una activitat que té el soci com a protagonista actiu i la integració del barri de les Corts dins de les activitats del Club, són els obsequis que els corredors de la Cursa 10K rebran.

En primer lloc, cal destacar la samarreta Nike especial per a aquesta edició de la Cursa. A més, a l’exclusiu ‘Gymsac’ de la Cursa Barça, que oferirà Estrella Damm, el corredor hi trobarà dos cupons vàlids per a dues consumicions gratuïtes d’Estrella Damm, una beguda isotònica (Gatorade), caramels (Chupa Chups), snacks (Snatt’s de Grefusa), un Tetra Brick de caldo (Aneto), gels recuperadors (Rehab mèdic) i dos vals de descompte 2x1, un per patinar a la Pista de Gel del Palau Blaugrana i l’altre per visitar el Museu del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut