Juvenil-Cadet – RCD Espanyol: Campiones de Catalunya! (2-1)

Les dianes de Clàudia Gómez i Vicky Adrianova atorguen un nou èxit al futbol femení formatiu blaugrana

Nou títol per al futbol femení blaugrana. L’equip entrenat per Kiko Meléndez s’ha endut el Campionat de Catalunya, disputat al Complex Esportiu de Salou, després de superar el RCD Espanyol per 2-1a la final. Els gols de Clàudia Gómez i Vicky Adrianova abans del minut 30 han superat la diana d’Ana Hernández a l’inici de la segona meitat per assegurar el títol blaugrana en un matx molt igualat entre dos equips que han demostrat la seva qualitat.

Tot i això, l’equip blanc-i-blau ha sortit decidit a sorprendre les barcelonistes. Mariona i Ana, les dues davanteres del conjunt espanyolista, han gaudit de bones oportunitats a l’inici del matx, però el marcador l’ha inaugurat el Juvenil-Cadet blaugrana. Als vint minuts de joc una gran jugada de Vicky Adrianova per la banda dreta l’ha rematada Clàudia Gómez al punt de penal. I deu minuts després les de Kiko Meléndez han augmentat la diferència. Una nova jugada d’Adrianova per la dreta ha acabat en una gran definició de l’extrem dreta blaugrana per fer pujar el segon gol a l’electrònic del camp salouenc.

L’Espanyol reacciona creant perill

La segona diana blaugrana ha ferit l’orgull del rival, que ha iniciat una ofensiva al tram final de la primera meitat. Però la bona feina de Paula Arguelaguet sota pals ha frenat els xuts de l’Espanyol per arribar amb 2-0 al descans. Tot i això, la portera blaugrana no ha pogut fer res quan, als dos minuts de la segona meitat, Ana Hernández ha escurçat diferències (2-1) amb una bona definició dins l’àrea. El Juvenil-Cadet es defensava dels atacs del conjunt entrenat per Óscar Corbacho, que als deu minuts de joc de la segona meitat ha estavellat una pilota al pal amb un xut de Xénia Pérez.

Igualtat i intensitat fins al final

El joc s’ha equilibrat durant el segon temps. Tots dos equips han buscat el gol amb insistència, l’un per sentenciar i l’altre per empatar. Els dos conjunts han protagonitzat una lluita molt intensa que, finalment, ha tingut un final positiu per als interessos de les blaugranes, que sumen un nou títol a les seves vitrines.