Tres atletes infantils mostren l'esperit esportiu i lúdic de la Cursa Barça CaixaBank

Tres atletes infantils mostren l'esperit esportiu i lúdic de la Cursa Barça CaixaBank

Meritxell Pastrana, Bemnet Vidal i Ainoha Fitó van entrar agafades de la ma com a primeres classificades de la categoria Infantil Femenina

Una de les anècdotes més emotives i boniques de l’actual edició de la Cursa Barça es va produir a la categoria femenina de la cursa infantil, en la que les tres primeres classificades van entrar a meta agafades de la ma i marcant el mateix temps de 06.34.

Les tres protagonistes van ser Meritxell Pastrana (Club At. Cornellà), Bemnet Vidal (Club Nou Barris) i Ainoha Fitó (Club Palafolls), atletes que coincideixen en proves del calendari català, i que a la Cursa Barça van córrer juntes, des del mateix moment de la sortida, els 1.800 metres de la prova, dues voltes al voltant del Camp Nou.

Un cop finalitzada la prova i després de baixar del podi, totes tres van comentar com havien pres la decisió. “Som molt amigues –comenta Meritxell- i com l’esport no és sempre competitivitat i també és amistat i passar-ho bé, hem decidit entrar totes tres juntes”. Per la seva banda, Bemnet va ratificar aquesta idea, “volíem passar-ho bé i ens era igual el premi, per això vam decidir viure juntes el moment de creuar la meta”.

Bemnet va explicar també com va néixer aquesta amistat: “Ens vam conèixer amb la Meritxell perquè fem la mateixa prova, i després vam conèixer l’Ainoha i des de llavors sempre que coincidim en una competició, escalfem juntes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut