Sedano: “Marxo satisfet perquè he tingut una carrera somiada”

Sedano: “Marxo satisfet perquè he tingut una carrera somiada”

El capità i porter del Barça Lassa no ha pogut tanca la seva etapa com a jugador blaugrana amb la Lliga, en un final per penals “cruel”, però diu adéu “tranquil i satisfet” amb la seva trajectòria

Paco Sedano ja ha posat punt i final a la seva etapa com a futbolista del FC Barcelona Lassa de futbol sala. Ho va fer aquest passat dimarts, a Torrejón, en un partit que no va acabar amb final desitjat. Els penals, cruels amb els d’Andreu Plaza, van separar el capità de la seva última Lliga, la quarta de la seva carrera, en el cinquè partit de la sèrie contra l’Inter.

Malgrat tot, marxa satisfet, perquè va poder dir adéu per la porta gran. Rebut al Jorge Garbajosa amb aplaudiments i fotografies, Sedano va tornar a demostrar perquè és el millor porter del món amb un recital estratosfèric. Gadeia, Pola, Rafa Rato, Bebe, Taffy o Daniel es van trobar una vegada i una altra amb el de Móstoles, que els va treure de polleguera. De fet, per fer l’empat, van haver de marcar mitjançant un xut per l’escaire d’Elisandro, mentre que la loteria dels penals va acabar fent la resta.   

“Estic dolgut per la derrota, perquè ha estat cruel perdre als penals, però marxo tranquil, satisfet, perquè he tingut una carrera somiada”, va dir Sedano després del partit, visiblement emocionat però també orgullós per la seva trajectòria.

No és per a menys, perquè tanca el seu palmarès amb 22 títols: 3 Copes d’Espanya, 1 Supercopa d’Espanya, 8 Copes Catalunya, 5 Copes del Rei, 2 UEFA Futsal Cup i 3 Lligues. Un mite i referent que s’acomiada amb tots els galons i deixant una petjada d’or en la història del Barça de futbol sala. “Em quedo amb l’estima de la gent. M’he deixat la vida per aquest club i per aquest esport. Sóc un culer més, de tot cor, i em sentiré orgullós del proper títol que guanyem perquè aquest equip el mereix”, va sentenciar.

“Ens hem deixat la pell, l’ànima i el cor”

Decebuts i tristos per la derrota, diferents membres de l’equip van atendre els mitjans de comunicació per valorar el darrer partit. Sergio Lozano va ser dels primers i es va mostrar categòric: “Sap greu. Arribes fins aquí, et buides, ho dones tot, se’t lesionen companys, pateixes fins al final... però al final l’esport et torna a colpejar. Ho hem donat tot i a l’equip no se li pot retreure res. Tornarem més forts”.

En la mateixa línia es va mostrar el tècnic, un Andreu Plaza que va assegurar mostrar-se orgullos: “Hem seguit competint com hem pogut, amb els futbolistes deixant-s’ho tot. És un orgull haver arribat fins aquí". El mànager de la secció, Txus Lahoz, a més va afegir: “Ens hem deixat la pell, l’ànima i el cor. Estic molt satisfet amb l’equip i amb la feina feta fins a l’últim segon”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut