Dyego:

Dyego: "Estem a punt per fer història"

El brasiler, heroi del quart partit, remarca la dificultat d'aconseguir remuntar un 2-0 global i espera un cinquè i definitiu duel elèctric i molt igualat

Guanyar la Lliga remuntant un 2-0. Això és el que vol fer el FC Barcelona Lassa de futbol sala contra el Movistar Inter. Perquè, forçat el cinquè partit de la sèrie final pel títol de la LNFS, el Barça vol tornar de Madrid com a campió.

Ho fa amb l'adrenalina d'haver aconseguit dues victòries brillants al Palau, l'última amb Dyego Zuffo vestit d'heroi. El seu gol, el que va forçar la pròrroga a mil·lèsimes del final, i el seu llançament decisiu a la tanda de penals així ho expliquen. "Va ser una nit increïble. El Palau va estar genial i ens va ajudar molt. L’Inter ja estava celebrant el títol, però nosaltres vam creure-hi fins al final. Mai oblidaré l'esclat del Palau. Va ser una energia boníssima", recorda Dyego del partit de dissabte passat.

Felicitat perquè la sèrie s'igualava, després d'uns partits elèctrics i vibrants. "A Madrid no van sortir bé les coses, tot i que vam ser superiors, però a Barcelona tot va canviar. Veig la Lliga com un premi que l'equip mereix, per la feina feta. Guanyar la Lliga remuntant un 2-0 pot ser històric i estem preparats per fer-ho", assegura el brasiler. Malgrat tot, no serà fàcil: "Sabem les dificultats que ens trobarem. Segur que serà espectacular, difícil i igualat, com els altres quatre".

“Tenim moltes ganes de guanyar”

Andreu Plaza també ha parlat unes hores abans del duel decisiu. L’entrenador de l’equip s’ha mostrat confiat i ha expressat que “tenim moltes ganes de guanyar el títol”. Plaza ha previst un partit semblant als quatre que s’han jugat fins ara, i ha destacat la importància de la fortalesa mental: “El que estigui més fort mentalment i tingui les idees més clares serà el que guanyarà”.

Amb Ferrao, cap a Madrid

L’entrenador blaugrana ha comunicat la bona notícia de la presència en la convocatòria de Ferrao, després de superar les proves mèdiques que se li han realitzat aquest matí. Davant de la gran cita que afronta l’equip, Plaza ha manifestat que tot el grup és conscient de la gran oportunitat que tenen davant, i ha manifestat: “Anem a Madrid amb bones sensacions. Venim d’una remuntada espectacular i sabem que ens espera un partit duríssim, però estem preparats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut