Bon ritme d’afluència a la Fira d’Atenció al Corredor

Bon ritme d’afluència a la Fira d’Atenció al Corredor

Es preveu que, dels més de 3.500 inscrits, la meitat recullin aquest divendres a la tarda el seu dorsal i el seu exclusiu gymsac ofert per Estrella Damm

La Fira d’Atenció al Corredor ha obert les seves portes aquesta divendres a la tarda a les 15.00 hores i no les tancarà fins a les 20.00 hores. Aquest dissabte a les 10 del matí es tornaran a obrir, també fins a les 20.00 hores, per acabar de repartir els últims dorsals. Cal recordar que aquells inscrits que no recullin el seu dorsal abans del tancament de la Fira d’Atenció al Corredor ja no podran fer-ho.

El Village, un espai per gaudir de la Cursa

Es preveu que durant les 17 hores en les quals la Fira estarà oberta es reparteixin la meitat dels dorsals, i dissabte, 16 de juny, s’entregarà la resta. A més, la Fira d’Atenció al Corredor també permet a tots els inscrits acreditar una nova marca per tal de poder situar-se en un calaix de sortida millor.

Un dels aspectes que cal tenir en compte d’aquesta Fira és la Village que hi ha ubicada al costat de l’Auditori 1899, a tocar de la Fira d’Atenció al Corredor, on els inscrits que hagin recollit el seu dorsal podran gaudir de diversos espais per passar una bona estona. Entre d’altres, els inscrits que visitin el Village podran tocar i endur-se un record amb el títol de la Lliga i la Copa del Rei aconseguits aquesta temporada, fotografiar-se als photocalls de la Cursa Barça CaixaBank 2018 i usar un dels cupons que inclou el gymsac per prendre una cervesa Estrella Damm.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut