Barça Lassa – Inter Movistar: Tornaran a apel·lar a la màgia del Palau

Barça Lassa – Inter Movistar: Tornaran a apel·lar a la màgia del Palau

(19.15 hores, Esport 3, Teledeporte i Eurosport 2) Els d’Andreu Plaza confien a empatar la sèrie de la final aprofitant el factor Palau i forçar el cinquè partit a Torrejón per decidir el títol de Lliga en l’últim matx de Sedano davant l’afició

Després del triomf de divendres al Palau (3-2) el Barça Lassa de futbol sala té l’oportunitat d’igualar la sèrie de la final de la Lliga i posar el 2-2 que serviria per forçar el cinquè partit definitiu a Torrejón. El primer pas per assolir la remuntada es va començar a gestar divendres en un gran matx dels d’Andreu Plaza, que es van refer de l’ensurt inicial de Ferrao amb una brillant reacció i amb un Palau Blaugrana absolutament entregat.

Per a aquest duel Ferrao és dubte tot i haver rebut l’alta mèdica després que patís una commoció que el va deixar inconscient durant uns minuts. Al jugador brasiler, que va passar la nit a l’hospital de Barcelona en observació, se li han fet proves mèdiques, que han resultat satisfactòries, tot i que la seva evolució en marcarà la disponibilitat per al partit.

Amb tot, el factor Palau tornarà a ser clau, i els blaugranes volen demostrar que a casa són molt forts. I és que en tota la temporada només El Pozo ha estat capaç de guanyar-hi, quan a l’octubre es va imposar als culers. Des d’aleshores, el Barça Lassa està invicte i vol demostrar que encara té molt a dir en aquesta final. Trencar amb l’hegemonia de l’Inter Movistar a la Lliga i forçar el cinquè partit està entre cella i cella del vestidor blaugrana, que encara no vol marxar de vacances. Passi el que passi, però, el que és segur és que Paco Sedano jugarà avui l’últim partit al Palau després d’anunicar la seva retirada. Un motiu més per no fallar!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut