El comiat perfecte de Sedano al Palau Blaugrana

El comiat perfecte de Sedano al Palau Blaugrana

El porter del Barça Lassa va rubricar el seu últim partit al recinte barcelonista amb un triomf històric per forçar el cinquè matx de la final

El mite no mereixia un final cruel. La diana de Rafael a deu segons de la finalització va estar a punt d’entregar el títol al Movistar Inter, però una genialitat de Dyego va evitar el triomf visitant en el quart partit de la final de la LNFS.

I, des de la porteria, Paco Sedano ho va viure d’una manera molt especial. El porter de Móstoles afrontava el seu últim duel com a blaugrana al Palau, i segur que mai s’havia imaginat viure tantes emocions. Un final d’infart, una pròrroga amb alternatives i una tanda de penals per tancar una dècada com a local al Palau Blaugrana. L’errada d’Ortiz i la punteria blaugrana des del punt fatídic van forçar el cinquè partit –dimarts, 21.30 hores– a Torrejón de Ardoz, on el ‘28’ barcelonista es podria acomiadar del Club amb un títol històric.

Sedano: “Ha estat el dia més emocionant de la meva vida”

Després de tanta intensitat, el capità del Barça Lassa es va emocionar. “Ni en somnis esperava un comiat així”, confessava en declaracions a Barça TV. Instants abans, la plantilla l’havia mantejat i Sergio Lozano li havia fet entrega d’una samarreta signada per tot l’equip com a record d’una temporada i d’una trajectòria com a blaugrana inoblidables.

“És increïble. Només tinc paraules per donar les gràcies al Club, als aficionats i als companys que s’han deixat la vida per forçar el cinquè partit”, explicava visiblement emocionat el porter. També l’afició es va voler acomiadar del mite, desplegant una pancarta d’agraïment al final de l’enfrontament i corejant el nom d’un Paco Sedano que queda per a la història del Barça Lassa, amb un dorsal ‘28’ que penjarà per sempre més del Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut