“El que es va viure amb el gol de Koeman va ser indescriptible”

“El que es va viure amb el gol de Koeman va ser indescriptible”

Testimonial 7: Josep Pedrol, de la PB Sant Martí Sarroca, ens explica com va viure la final de Wembley ‘92

“Fins poc abans de la final no era penyista, però em van trucar de la penya de Sant Martí Sarroca per dir-me que hi havia dues places disponibles a l’autocar per anar Wembley, i sense pensar-m’ho, vaig dir que jo i la meva dona hi aniríem. Una oportunitat així no es podia deixar perdre.

El dia del partit var ser una festa, mai havia vist tant d’ambient pels carrers i als voltants d’un estadi, hi havia parades de bufandes i banderetes que tothom s’afanyava a comprar per tenir un record en cas que guanyés el Barca... Es van esgotar de seguida!

Tots els penyistes van deixar la càmera de filmar a l’hotel per por a que no els deixessin entrar al camp. La meva dona però la va prendre i vam poder tenir algunes imatges de dins al camp. A la pròrroga tothom estava dret al camp i el que es va viure quan va arribar el gol de Koeman va ser indescriptible, molt emocionant. 

Un cop acabat el partit ens vam dirigir, eufòrics, a fer una cervesa per celebra-ho i a sopar. Seiem tots a les taules d’un bar i discutíem les jugades. De sobte, vam escoltar una campaneta que anunciava que a partir d’aquella hora ja no es servia ni alcohol ni es podia sopar. Vam haver d’anar a l’hotel a sopar unes llaunes de conserva de sardines i tonyina que algú havia portat de Sant Martí Sarroca. Tot i així, ho vam passar genial!"

Josep Pedrol, PB Sant Martí Sarroca

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut