Les penyes del FC Barcelona reforcen la seva presència internacional

Les penyes del FC Barcelona reforcen la seva presència internacional

La Junta Directiva del FC Barcelona va oficialitzar dotze noves penyes, nou de les quals se situen fora de l’Estat Espanyol

La Junta Directiva del FC Barcelona va oficialitzar dotze noves penyes que passaran a formar part del moviment penyístic blaugrana. L’entitat amplia la seva presència internacional amb l’obertura de nou penyes fora de l’Estat Espanyol als Estats Units, Ucraïna, Romania, Marroc, Israel, Armènia i Moscou.

Als Estats Units l’entitat blaugrana inaugura penyes oficials a Doral (Florida) i Dallas (Texas), reforçant el seu posicionament al país nord-americà, on ja té seus penyístiques a Washington, Miami, Nova York, Charlotte, Houston i San Francisco. A més a més, el FC Barcelona també dinamitza des de l’any passat la seva activitat institucional a través de la seva oficina de Nova York.

Amb l’obertura de les penyes de Rabat i Kenitra, d’altra banda, el Marroc es converteix en el país amb més penyes blaugranes, sumant, amb aquestes dues incorporacions, deu organitzacions oficials.

Kiev (Ucraïna) i Yerevan (Armènia) acullen les primeres penyes als seus respectius països, mentre que la Penya Barçamania a Moscou, amb vincles amb la FCB Escola, es converteix en la segona entitat blaugrana oficialitzada a Rússia.

La Penya Blaugrana de Tel Aviv i la Barça Fan Club Cluj de Romania complementen les incorporacions a nivell internacional.

A Espanya, la Junta Directiva del Club ha oficialitzat un total de tres penyes situades a Paredes de Navas (Palència), Cerdanyola del Vallès (Barcelona) i Lugones (Astúries).

A continuació s’inclou el llistat complet de les penyes aprovades:

Penya Barcelonista Supporters Fan Club of Doral in Florida (Doral, Estats Units)
Peña Barcelonista Paredes de Nava (Paredes de Nava, Palència)
Fan Club Barça Kiev (Kiev, Ucraïna)
Barça Fan Club Cluj (Cluj, Romania)
Penya Blaugrana Jove de Cerdanyola del Vallès (Cerdanyola del Vallès, Barcelona)
Peña Barcelonista Frente Lugones (Lugones, Astúries)
Penya Barça Dallas (Dallas, Estats Units)
Penya Blaugrana Rabat Atlantic (Rabat, Marroc)
Penya Blaugrana Tel Aviv (Tel Aviv, Israel)
Penya Blaugrana Yerevan (Yerevan, Armènia)
Penya Barcelonista de Kenitra (Kenitra, Marroc)
Penya Barçamania de Moscou (Moscou, Rússia)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut