Esmorzem amb Filip Jícha

Esmorzem amb Filip Jícha

El lateral del Barça Lassa explica a Barça TV, des de la Pista de Gel, com va començar a jugar a handbol de nen o les coses que li fan por d’adult, entre d’altres

Filip Jícha va arribar al Barça Lassa l’estiu del 2015, i ara està acabant la seva segona temporada com a blaugrana. Durant aquests quasi dos anys, el central txec s’ha adaptat a la perfecció a la vida a Barcelona i al Barça. En un matí qualsevol, abans d’entrenar al Palau Blaugrana, Barça TV va citar Jícha a la cafeteria de la Pista de Gel per esmorzar amb ell. En un entorn ben conegut pel jugador, el ‘39’ blaugrana explica alguns aspectes desconeguts de la seva vida.

Entre d’altres coses, Jícha explica la història de com va començar a jugar a handbol quan era petit i desvetlla les coses que li fan por. A més, explica que la Pista de Gel és l’espai on habitualment fa classes d’espanyol abans d’entrenar.

Coneix el que s’amaga darrere dels dos metres d’alçada del Filip Jícha jugador en aquest vídeo. Com pensa més enllà del parquet, i com veu el pas del temps.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut