FC Barcelona Lassa – Bada Osca: La Copa es comença a decidir a Lleó

FC Barcelona Lassa – Bada Osca: La Copa es comença a decidir a Lleó

Els blaugranes debuten aquest divendres (16.30 hores), contra el que va ser l’últim rival a la Lliga Asobal, a la competició que donarà per finalitzada la temporada

Després de quasi 10 mesos de competició, el Barça Lassa inicia aquest divendres a les 16.30 hores la defensa de l’últim títol de la temporada, la Copa del Rei. Amb un format de Final a Vuit i amb un màxim de tres partits en tres dies, el conjunt de Xavi Pascual vol tancar el curs amb una alegria. I el primer escull per poder fer-ho serà el Bada Osca, que, curiosament, va ser l’últim rival dels culers a la Lliga Asobal.

En aquella ocasió, el conjunt aragonès va estar molt a prop d’endur-se algun punt, la nit en què el Palau Blaugrana va acomiadar-se de Jesper Noddesbo i Kiril Lazarov. En aquella ocasió, després d’un partit molt disputat, la victòria va ser culer per un ajustat 30-29. Fixant-se en aquest precedent tan recent, el tècnic Xavi Pascual va advertir en l’atenció a mitjans prèvia dels perills que comportava jugar contra l’Osca el primer partit. A més, el tècnic va reconèixer que el seu equip arriba cansat a la Copa del Rei després de la disputa de la VELUX EHF Final4 a Colònia.

L’equip és a Lleó des d’aquest dijous, i s’ha desplaçat amb els 18 jugadors de la plantilla. Es tracta dels 17 disponibles i el lesionat Lasse Andersson. Abans de cada partit, el tècnic blaugrana haurà de descartar un jugador per confeccionar la llista definitiva de 16. La principal novetat és la tornada a l’equip d’Antonio García, que no podia jugar els partits de Lliga de Campions.

Al Palau dels Esports de Lleó, el Barça Lassa buscarà revalidar un títol que ha aixecat en les últimes tres edicions. En el global històric, l’equip blaugrana s’ha adjudicat la Copa del Rei en 20 ocasions i vol mantenir el tron.

En cas de classificació per a les semifinals, el rival sortiria del primer quart de final, que disputaran el Fraikin Granollers i el Bidasoa Irún a les 12.30 hores. El duel previ a la final seria el dissabte a les 18 hores. Abans, però, els homes de Xavi Pascual han de superar un Bada Osca que ja va complicar molt les coses en l’últim partit del curs al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut