FC Barcelona Lassa Juvenil – ElPozo Murcia: Campions de la Copa d’Espanya! (2-1)

El juvenil blaugrana de futbol sala ha guanyat gràcies als gols de Juanfran i Pau i suma la cinquena Copa del seu palmarès

El FC Barcelona Lassa de futbol sala continua vivint un gran cap de setmana. Si dissabte va ser el primer equip qui va vèncer a ElPozo Murcia als penals per certificar l’accés a la final de la Lliga i a la propera edició de la Lliga de Campions, aquest diumenge ha estat el torn del Juvenil. Els joves culés han guanyat al juvenil d’ElPozo Murcia (2-1) i es converteixen en campions de la Copa d’Espanya Juvenil per cinquena vegada, gràcies als gols de Juanfran i Pau.

Els blaugrana s’enfrontaven amb els murcians, repetint precisament la final de la temporada anterior, on ElPozo va vèncer als culers a Móstoles, mateixa seu on s’ha jugat la final d’aquesta campanya. Els barcelonins, que havien guanyat 4 títols de Copa d’Espanya consecutius (2012-15), volien tornar a recuperar el tron davant el vigent campió i així ha estat.

El Juvenil del FC Barcelona s’ha avançat al marcador mitjançant Juanfran (1-0, minut 6). El jugador culer ha recuperat la pilota a la zona central i l’ha creuat davant el porter rival. ElPozo, però, ha empatat gràcies a un gol de José Mario (1-1, minut 13) gràcies a una bona passada de Yera. Tot i així, només dos minuts després, els blaugrana s’han tornat a avançar mitjançant Pau (2-1, minut 15) i el marcador ja no es tornaria a moure.

A la segona meitat, el Barça ha dominat i ha pogut anotar el tercer, però la fortuna no ha estat del cantó culer. Finalment, triomf merescut dels blaugrana (2-1) per guanyar la Copa d’Espanya per cinquena vegada i venjant-se així de la derrota la temporada passada davant el mateix ElPozo.