Valverde: “Vull un esperit d’equip que es contagiï a la gent”

Valverde: “Vull un esperit d’equip que es contagiï a la gent”

Barça TV emetrà dissabte a les 16:30 hores la primera entrevista amb el nou tècnic blaugrana, on desitja un Barça ambiciós i intens amb el que la gent s’hi vegi identificada. L’entrevista també es podrà veure completa a la web del Club

Aquest dissabte 3 de juny, a partir de les 16:30 hores, Barça TV emetrà la primera entrevista d’Ernesto Valverde com a entrenador del primer equip del FC Barcelona. Una entrevista que també es podrà veure completa a la web oficial del Club, i on el nou tècnic blaugrana aborda una gran quantitat de temes. Valverde assumeix el repte i la responsabilitat d’entrenar el primer equip i destaca: “El que vull és que esperit d’equip es contagiï a la gent i que la gent s’hi identifiqui. Vull que sigui un equip intens, que intenti portar el pes del joc i que sigui ambiciós”.

En aquesta xerrada, Valverde recorre tot tipus de temes. Des de les seves primeres sensacions de l’arribada al FC Barcelona, la seva carrera com a entrenador i els seus referents a les banquetes, els seus esquemes i sistemes... A més, el tècnic extremeny també parla de la seva etapa com a jugador al Barça, dels seus ajudants Jon Aspiazu i Jose Antonio Pozanco, les reaccions amb els jugadors o de la manera de dirigir. No et perdis aquest fragment i dissabte, l’entrevista completa!  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut