Insígnies d’or per a 50 anys de vinculació al Club

Insígnies d’or per a 50 anys de vinculació al Club

El president Josep Maria Bartomeu lliura la insígnia d'or a una trentena de socis en un acte celebrat a la Llotja President Suñol del Camp Nou.

La Llotja President Suñol del Camp Nou ha acollit aquest dijous un nou acte d’entrega d’insígnies d’or a socis que es van vincular al FC Barcelona l’any 1966, i celebren aquesta temporada els seus cinquanta anys de socis blaugrana.

L’acte ha comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu i del vicepresident primer, Jordi Cardoner, que han lliurat la insígnia d’or a la trentena de socis presents aquest vespre a la Llotja del Camp Nou.

Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner han saludat els socis homenatjats i han conversat amb cadascun d’ells i amb els familiars i amics que els han acompanyat, en una recepció més personal i propera dels màxims directius barcelonistes amb els socis.

En el seu parlament, Josep Maria Bartomeu ha recordat alguns aspectes de l’any 1966 relacionats amb el Barça quan els socis es van vincular al Club: “Tot i el període que vivíem sense èxits esportius, aquell any es va guanyar la Copa de Fires –ha assenyalat Bartomeu-, també es va instaurar el Trofeu Joan Gamper i es va enderrocar l’antic estadi de Les Corts”.

El president blaugrana ha agraït el suport dels socis i la seva constància durant aquests anys: “Amb aquest acte, celebrem els vostres 50 anys de vinculació al Barça i us volem donar les gràcies perquè, en aquells moments difícils i en els quals ser del Barça no era massa ben vist pel règim que manava, vosaltres o aquells que us van fer socis vau ser valents i vau ajudar a superar les dificultats i a fer créixer el Club fins a convertir-se en un dels millors del món”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut