El Barça Lassa, molt ben acompanyat a Colònia

El Barça Lassa, molt ben acompanyat a Colònia

Aproximadament uns 600 aficionats s’han desplaçat des de Barcelona fins a terres alemanyes, amb l’objectiu d’animar l’equip al Lanxess Arena en la seva aventura cap al títol de la Final Four 2017

El FC Barcelona inicia aquest dissabte la Final Four 2017. Ho farà contra el Vardar, al Lanxess Arena de Colònia (18h), en un partit de semifinals que serà de cara o creu. Al seu costat, però, hi haurà aproximadament un 600 aficionats blaugrana, que animaran els de Xavi Pascual en tot moment.

Molts d’aquests seguidors van arribar a Colònia divendres, la majoria a través del servei ofert per FCB Desplaçaments, tot i que la gran part han arribat aquest dissabte. De totes maneres, 24 hores abans del debut ja es va poder copsar de primera mà l’ambient que es viu aquests dies. Perquè independentment del temps que porten a terres alemanyes, tots els fidels seguidors confien plenament en un vestidor que acostuma a assolir èxits de forma continuada però que no deixa de treballar.

Així ho creu, per exemple, la Marta Soler o la Dolors Martínez. Totes dues creuen cegament en les possibilitats de l’equip, especialment “per la gran temporada que han fet a Europa i la seguretat mostrada partit rere partit”. A més, la Dolors afegeix: “El que hem de tenir clar tots els culers és que aquest equip s’ho deixarà tot, i per això els hem de recolzar fins al final”.

Tot i que el Vardar és, a priori, l’equip menys experimentat dels quatre finalistes, ja que és la primera vegada que arriba a una Final Four, l’afició creu que el talent de Dujshebaev o dels vells coneguts Cañellas i Arpad Sterbik pot ser important. L’Aleix Ayats i el Jordi Ayats, un pare i un fill que han vingut a Colònia des de Santa Maria de Palautordera, són coneguts de Cañellas i del segon tècnic de l’equip macedoni, David Davis. Ens expliquen que el Vardar “arriba molt bé, confiat i amb ganes”, però que “el Barça té moltes possibilitats”. “Esperem guanyar la desena. Hi confiem plenament perquè l’equip ha mostrat una molt bona versió a Europa”, diuen.

Un Barça universal

A Colònia són molts els aficionats que arriben de Catalunya, però també n’hi ha de la resta del món. És el cas del Frederik Kronborg, seguidor danès. Vestit amb un polo amb l’escut del Club, diu que “és admirador del Barça des de molt petit”, però que l’arribada de Noddesbo fa deu anys el va acabar de convèncer per fer-se blaugrana. En Frederik és l’exemple de les moltes nacionalitats que es donen cita a la Final Four de Colònia. Seguidors que fan que el caliu que es respira sigui excel·lent. De totes maneres, tots saben que un cop comenci a moure’s la pilota només hi haurà un equip sobre la pista per animar. I el Barça no estarà sol al Lanxess Arena.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut