Doble ració d’handbol formatiu aquesta setmana

Doble ració d’handbol formatiu aquesta setmana

El Cadet A del Barça Lassa disputa la Minicopa a Lleó, mentre que l’Infantil A juga la fase final del Campionat d’Espanya a Alacant

Setmana intensa a la base del Barça Lassa d’handbol. Durant els propers dies, el Cadet A i l’Infantil A blaugranes disputen la Minicopa i la fase final del Campionat d’Espanya, respectivament. Tots dos equips busquen els títols en el tram final de la temporada a diferents punts del territori.

Coincidint amb la disputa de la Final a Vuit de la Copa del Rei d’handbol, en què el Barça Lassa començarà jugant contra el Bada Osca, el Cadet A d'Enrique Gallego disputarà en paral·lel la Minicopa també a Lleó. El conjunt blaugrana competirà en el grup A juntament amb el BM Granollers, el BM Osca i el BM Cangas, mentre que a l’altre grup hi haurà l’Ademar de Lleó, l’Anaitasuna, La Rioja i el Bidasoa Irun.

Al mateix temps, al Colegio San Agustinos d’Alacant acollirà la fase final del Campionat d’Espanya infantil amb la presència de l’equip dirigit per Xavi Romero i Genís Soler, que es va classificar en la fase sector. L’Infantil A blaugrana competeix contra el Colegio San Agustín, l’equip amfitrió, l’AD Carballal i l’Abanca Ademar de Lleó al grup 2. Debutarà aquest mateix dimecres contra el Colegio San Agustín (19.00 hores) i, en cas de classificació, durant el cap de setmana es jugarà el títol amb els dos primers classificats de l’altre grup (BM Elda, BM La Roca, Urci Almería o BM Carabanchel).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut