Paco Sedano: “L’equip ha après a patir”

Paco Sedano: “L’equip ha après a patir”

El porter i capità del Barça Lassa va resultar decisiu en la primera victòria de la final amb un recital d’intervencions de mèrit durant el partit i aturant un penal a la tanda decisiva

Paco Sedano afronta la seva cinquena final de Lliga com a jugador del Barça Lassa. D’aquestes, n’ha guanyat tres de manera consecutiva entre el 2012 i el 2014 i només va perdre la final de la temporada passada contra el Movistar Inter. No hi ha cap membre de la plantilla blaugrana amb més títols de Lliga que Sedano al seu palmarès, i per aquest motiu el de Móstoles és una veu autoritzada per valorar les opcions de l’equip en aquesta final. De moment, el Barça Lassa agafa avantatge i recupera el factor pista després de la victòria d’ahir a Torrejón amb exhibició de l’etern capità, que ha atès en exclusiva els micròfons de BarçaTV.

DINÀMICA:

“Hem encadenat dues victòries èpiques i ara tenim la moral molt alta. L’equip ha après a patir en els moments importants. El grup ha crescut, ha madurat, i en aquests partits estem ensenyant la nostra millor versió”.

CANSAMENT

“Hem encadenat dos partits molt durs i físicament estem una mica tocats. Però que treballin els fisioterapeutes! El partit va ser dur per als dos equips i segur que ells també estan cansats. El que està clar és que nosaltres tenim la moral pels núvols i això pot amb tot”.

TANDA DE PENALS

“Potser els jugadors que xuten tenen més responsabilitat que no pas els porters. A ells se’ls exigeix marcar, mentre que nosaltres, els porters, hem de fer tot el possible per aturar-los, però sabent que el més normal és que et marquin. Per als porters és una gran responsabilitat i personalment és una situació en la qual em trobo a gust. També Juanjo atura molts penals i en aquest sentit podem estar tranquils perquè tenim la porteria ben coberta”.

DEFENSA

“Hem millorat molt en defensa i estem encaixant pocs gols en aquest playoff, i això és el que et fa guanyar títols al final. Hem après a estar més junts i a defensar millor en els moments importants. Ara hem après a patir, però no ens podem despistar ni un segon o ho podem pagar”.

SEGON PARTIT

“El segon partit serà encara més complicat. Ells s’han quedat sense marge d’error i sortiran a mort. Sabem que els primers minuts seran una allau i estem preparats. Ja sabem el que ens trobarem I hem demostrat que estem preparats. Si ells surten a mort, doncs nosaltres també hem de sortir a totes”.

FAM DE TÍTOLS

"L’ambició és la mateixa per part dels dos equips, però nosaltres fa dos anys que no guanyem res i ja tenim ganes d’aixecar un títol. Tenim fam de títols, ganes de final i d’aixecar aquesta Lliga”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut