Xavi Pascual: “Encara som un equip en construcció i això ens anirà bé per saber on som i seguir millorant”

Xavi Pascual: “Encara som un equip en construcció i això ens anirà bé per saber on som i seguir millorant”

Tot i la derrota, el tècnic del Barça Lassa treu conclusions positives “d’una Champions millor que la de l’any anterior” i que serveix per seguir treballant i aprenent

El FC Barcelona ha perdut contra el Veszprém (34-30) a la Final Four de Colònia i finalitza quart de la Champions League. Una posició que, evidentment, millora la de la temporada passada, tot i els canvis patits i la reconstrucció de l’equip. I això és el que valora positivament Xavi Pascual, una mica decebut amb el resultat però satisfet amb la feina dels seus jugadors: “Hem fet tot el que podíem i marxo amb el pensament positiu. Som un equip en construcció, que encara no ha assolit el seu màxim nivell, i aquesta experiència ens anirà de meravella per saber on som i també per seguir millorant”.

Conscient que el partit contra el Veszprém ha estat “una mica descafeïnat” després de la derrota contra el Vardar (26-25), el tècnic ha reconegut que els hongaresos “han estat millors i s’han mostrat més recuperats”. “Durant la primera meitat hem aconseguit enganxar-nos, però no hem estat fins. Sobretot perquè en l’un contra un no aguantàvem i això és el que ens ha fet mal”.

Viran Morros

“Marxem tristos. Veníem amb moltes ganes, després d’haver fet una gran Champions, però al final no ha estat la Final Four que esperàvem. Ara ens toca refer-nos i  treballar per tornar-hi la propera temporada”.

Víctor Tomás

“El Veszprém ha estat millor. Hem fet 30 gols, però no hem guanyat perquè no hem estat sòlids al darrera. Això ens ha penalitzat”

“Aixecar-se és feina de tots, i estem segurs que ho farem. Hem d’aprendre d’això per tornar més forts, perquè hem fet una gran Champions”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut