Local

Una exigència Reial

El Barça Femení ha vençut els últims duels al rival de quarts de la Copa, però sempre ha hagut de suar de valent

Aquest dissabte, a les 10 hores a San Sebastián de los Reyes, es produirà el tercer enfrontament de la temporada entre el Barça Femení i la Reial Societat. Inauguraran els quarts de final de la Copa de la Reina 2017. Barça, segon, i Reial, vuitena, s’han enfrontat dues vegades a la Lliga amb triomfs culers. Els marcadors van ser relativament clars a favor de les culers, tot i que tots els partits van ser difícils de desencallar.

A la tercera jornada, les culers es van imposar a les ‘txuri urdin’ per 2-0 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Davant d’un rival molt ordenat al darrere, Alexia va obrir la llauna amb una doble rematada de cap al minut 57 i Olga Garcia sentenciava al 80 amb un xut col·locat.

A la segona volta, l’equip va reaccionar a la recent derrota a Badajoz amb un 0-3 a Zubieta. Novament, però, va haver de treballar de valent per superar les basques. Una genialitat de Jenni Hermoso va estrenar l’electrònic a les acaballes de la primera meitat i Andressa Alves i Olga Garcia van rubricar el triomf a la segona.

El precedent del 2016

Dissabte a l’estadi de Matapiñonera es reeditaran també els quarts de final de la darrera edició de la Copa de la Reina. Llavors, el resultat va ser de 5-1. Tot i això, la dinàmica no va ser gaire diferents a la dels enfrontaments del present curs: equilibri de forces fins que, entrada la segona meitat, la balança es decantà cap al bàndol barcelonista. Les golejadores van ser Miriam, Alexia (2) i Bárbara (2).

Més notícies aquí