Classe magistral de Jordi Jacas

Classe magistral de Jordi Jacas

El cuiner del Molí de l’Escala ha explicat, acompanyat per la Dra. Maria Antonia Lizarraga, nutricionista del FC Barcelona, i la Dra. Montse Folch, com menjar be, bo, sa, ràpid i divertit als pares i mares dels esportistes de Masia 360

‘Bons hàbits alimentaris. Com menjar be, bo, sa, ràpid i divertit’. Aquest ha estat el títol de la conferència, la sisena i darrera xerrada que organitza aquesta temporada el Servei d’Atenció a les Famílies de Masia 360, que ha impartit el cuiner Jordi Jacas, propietari i ànima del restaurant Molí de l’Escala, acompanyat per la Dra. Maria Antonia Lizarraga, nutricionista del FC Barcelona, i la Dra. Montse Folch, col·laboradora del programa Divendres de TV3, davant d’uns 150 pares i mares dels esportistes que formen Masia 360 a l’Auditori 1899 del Camp Nou. Jacas ha orientat, a través del show cooking, als pares dels nostres esportistes sobre com i què comprar, com cuinar i què menjar en tots els àpats dels nostres esportistes del Club.

Després de passar per l’Albareda, el Jean Luc Figueras (1 estrella Michelin), la Casa Irene d’Arties (1 estrella Michelin) i el Bulli de Roses (3 estrelles Michelin), Jordi Jacas es converteix l’any 1999 en el màxim responsable del Molí.
En aquest temps, el Molí de l’Escala s’ha convertit en un dels restaurants de referència a l’Empordà i, des de l’any 2013, la Guia Repsol el reconeix amb un Sol. Al Molí, Jordi Jacas defensa un concepte de cuina de proximitat i de temporada, amb un punt de creativitat i innovació, basada en el producte de temporada i de qualitat. Una aposta que ha mantingut en la xerrada que ha ofert als pares de Masia 360. Actualment, i a més del Molí de l’Escala, Jacas gestiona, entre d’altres projectes, la gastronomia a la llotja del Futbol Club Barcelona.

Menjar be i sa

Tant Jordi Jacas com la Dra. Folch han posat diferents exemples de com fer menjars divertits, molt ràpids, i com tenir recursos preparats a la nevera per quan no tenim temps per cuinar. Han insistit en la necessitat de menjar 5 peces de fruita o de verdura durant el dia i han explicat com un esmorzar divertit i fàcil pot estar fet a base de iogurt, cereals i fruita. La Dra. Lizarraga, per la seva part, ha respòs totes les preguntes sobre nutrició que han fet els pares i mares dels esportistes de Masia 360. Aquesta ha estat la primera experiència de Jordi Jacas amb Masia 360. El cuiner liderarà la propera temporada un projecte en el que ensenyarà, com ha fet avui amb els pares i mares, directament als nostres esportistes de Masia 360 a menjar de forma saludable.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut