El ‘Retorn a Wembley’ del 10 de juny al Camp Nou comptarà amb les activitats d’una Fan Zone a partir de les 12 h

El ‘Retorn a Wembley’ del 10 de juny al Camp Nou comptarà amb les activitats d’una Fan Zone a partir de les 12 h

L'espai estarà situat a l'esplanada de tribuna per animar i envoltar d'ambient barcelonista, una jornada que a partir de les 21 h desenvoluparà les accions prèvies a la cerimònia, que s'iniciarà a les 22 h

Una Fan Zone a l’esplanada de la tribuna del Camp Nou animarà tota la jornada del proper 10 de juny, en què es tancaran els actes commemoratius del 25è aniversari de la primera Copa d’Europa, aconseguida l’any 1992, amb la gran festa ‘Retorn a Wembley’.

Les activitats de la Fan Zone Camp Nou s’obriran a les 12 hores per a tots aquells socis i aficionats que vulguin gaudir de l’ambient que ens transportarà a Wembley 92, amb serveis i activitats per a totes les edats. A partir de les 17 h l’accés estarà restringit a aquells que tinguin entrada per assistir a l’espectacle ‘Retorn a Wembley’. Les invitacions es poden aconseguir de manera gratuïta a les taquilles del Club o a través de l’espai dels socis al web del Club.

Actes previs i cerimònia

A partir de les 21 hores, tota l'atenció de la festa es traslladarà a l'Estadi, on s’aniran desenvolupant les accions prèvies a l’inici de la cerimònia commemorativa, amb diferents animacions, activitats musicals i vídeos a les pantalles del Camp Nou.

El plat fort de la jornada serà l’espectacle esportiu i lúdic, que, sota el nom ‘Retorn a Wembley’, començarà a les 22 h i reviurà a l’Estadi l’esperit d’aquell 20 de maig del 92 i tancarà els actes commemoratius d’aquest 25è aniversari de la primera Copa d’Europa blaugrana.

La cerimònia de la Festa Wembley25 serà un espectacle que comptarà amb la presència d’exjugadors i altres protagonistes d’aquella final. La celebració d’un partit de futbol7, així com altres actes lúdics i diferents espectacles audiovisuals, faran reviure la il·lusió i l’emoció d’aquella fita històrica per a tots els socis i aficionats del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut