El Lanxess Arena obre les portes de la Final Four de Colònia

El Lanxess Arena obre les portes de la Final Four de Colònia

El pavelló, que acollirà la final de la Champions d’handbol, ha celebrat la festa inaugural, que ha comptat amb la presencia dels quatre equips en un acte amb milers d’aficionats

La Final Four 2017 és a punt de començar. Colònia ja està preparada, així com el Lanxess Arena, el pavelló que albergarà la fase final de la Champions. I és que aquest divendres, menys de 24 hores abans de l’inici de la competició (15:15h, Veszprém-PSG), s’ha donat el tret de sortida amb el tradicional acte d’apertura. Una festa inaugural al Lanxess Arena que ha comptat amb la presencia dels quatre equips finalistes i un miler de seguidors que no se l’han volgut perdre.

En un escenari que ha comptat, entre d’altres, amb actuacions musicals en directe, les plantilles al complet dels quatre equips han anat desfilant una per una. El Barça ha estat el primer en sortir i Filip Jicha ha adreçat unes paraules en alemany. Posteriorment, ha estat el torn del capità Víctor Tomás, aquest cop en anglès, que ha dit: “Estem molt contents de ser aquí, perquè és on el Barça pertany i on ha de ser. Tots els equips tenen grans possibilitats, i és una competició molt igualada, però donarem el millor de nosaltres per assolir el títol”.

Tant Víctor Tomás, millor extrem dret de la Champions 2016/17, com Gonzalo Pérez de Vargas, millor porter, han rebut un quadre de reconeixement per haver entrat a formar part de l’equip ideal de la temporada.

Posteriorment, els jugadors s’han fet un selfie amb el públic present, abans de repartir-se en grups i signar autògrafs. Una gran festa de germanor que ha estat l’inici d’una Final a Quatre d’emocions fortes.

Viran Morros, primer protagonista

Prèviament a la festa, en un altre acte organitzat per la EHF, un jugador de cadascun dels equips ha format part d’un ‘hang-out’ virtual. El representant del Barça Lassa ha estat Viran Morros, que ha participat en un joc de preguntes. Repartits en dos grups de tres persones, el jugador del Barça Lassa ha anat amb Stojanche Stoilov, del Vardar, i la jugadora d’handbol alemanya Anja Althaus, recent guanyadora de la Final Four femenina amb el Györ hongarès. En l’altre grup hi havia Henrik Mollgaard, del PSG, Dragan Gajic, del Veszprém, i Ekdahl du Rietz, del Rhein-Neckar Lowen. Tot i que el resultat no era el més important, val a dir que tots dos grups han acabat empatant a 24.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut