Andreu Plaza i Ferrao, a la presentació de la final

Andreu Plaza i Ferrao, a la presentació de la final

L’acte s’ha celebrat aquest matí al Pabellón Jorge Garbajosa i també ha comptat amb la presència de l’entrenador de Movistar Inter, Jesús Velasco, i el porter Jesús Herrero

La final de la lliga de futbol sala 2016/17 ha alçat el teló aquest dimecres amb un acte de presentació organitzat per la LNFS i que ha comptat amb la presència dels tècnics del Barça Lassa i Movistar Inter, Andreu Plaza i Jesús Velasco, i dels jugadors Ferrao i Jesús Herrero.

El trofeu de la lliga ha presidit un acte que ha començat amb un espectacular vídeo de presentació dels dos equips finalistes. A continuació, els protagonistes d’ambdós equips han agafat la paraula i s’han sotmès a les preguntes dels periodistes. Andreu Plaza ha volgut remarcar que l’equip “arriba bé a la final”. Per al tècnic blaugrana “serà una eliminatòria molt igualada” i ha expressat el desig d’oferir “un bon espectacle” al públic. Per últim, Plaza espera que el fet d’haver assegurat la classificació europea pugui beneficiar a l’equip. “Ens hem tret aquesta pressió de sobre i de vegades passa que això t’ajuda a jugar millor”.

Mentrestant, Ferrao assegura que l’equip “arriba a la final en el millor moment de tota la temporada després d’haver superat un any complicat de lesions i entrebancs”. Ferrao no amaga que li agradaria guanyar el pitxitxi –actualmente empata a 34 gols amb Paradynski al capdavant de la taula de golejadors- però recorda que l’autèntic objectiu és el de “guanyar la lliga” i insisteix que “els èxits del col·lectiu sempre han d’estar per sobre dels premis individuals”.

Per la seva banda, Jesús Velasco, tècnic de Movistar Inter s’espera una “final molt complicada davant d’un gran rival” i el porter Jesús Herrero explica que tot i jugar la cuarta final consecutiva afronten el repte “amb la mateixa il·lusió que si fos la primera”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut