Sessió d’entrenament a Alemanya

Sessió d’entrenament a Alemanya

Els de Xavi Pascual han fet un entrenament a Colònia, concretament al Halle Bergischer Ring, un petit pavelló al costat de l’hotel Radisson

El FC Barcelona Lassa ja ha entrenat a Colònia. No ho ha fet al Lanxess Arena, l’escenari de la Final a Quatre, però sí en un petit pavelló al costat de l’hotel Radisson, la seu dels quatre equips finalistes. Així doncs, el pavelló del Halle Bergischer Ring ha acollit aquest dijous al migdia un entrenament, el primer a terres alemanyes després que aquest dimecres el Barça Lassa aterrés a l’aeroport de Düsseldorf. Cal recordar que cadascun dels quatre semifinalistes disposa d’un pavelló diferent per acabar de preparar la cita que decidirà quin és el campió d’Europa 2016/17.

Aquesta, doncs, ha estat la primera i l’única sessió que es farà aquest dijous, ja que durant la tarda l’equip de Xavi Pascual té festa. Tot plegat abans d’un divendres atapeït, que començarà amb un nou entrenament al Halle Bergischer Ring (11 hores) i que finalitzarà amb una cita amb l’afició, en aquest cas a l’escenari de la Final Four que comença aquest dissabte, en què el Barça debutarà contra el Vardar (18h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut