Un dinar amb la família de Víctor Tomás

Un dinar amb la família de Víctor Tomás

El jugador del FC Barcelona Lassa, juntament amb la seva dona, els seus pares i el seu fill, ens obren les portes de casa seva per parlar de la passió que els uneix: l’handbol

Amb moltes ganes de Final Four. Així és com es troben els aficionats del Barça que es desplaçaran a terres alemanyes per gaudir en primera persona de la màxima competició europea de Clubs. Una sensació que també comparteix la família de Víctor Tomás, el capità del FC Barcelona Lassa, que com ho podia ser d’una altra forma seran a Colònia per recolzar l’equip.

Dies abans d’aquest gran esdeveniment, ens han obert les portes de casa seva per parlar de la passió que els uneix a tots: l’handbol. Un reportatge de Barça TV per conèixer una mica més el capità del Barça i d’on ve la seva passió.

Així doncs, Tomás no estarà sol a Colònia. I és que quan miri a la grada es trobarà molt ben acompanyat. Allà hi haurà els seus pares, la Montse González i el Carlos Tomás, la seva dona, la Hege Bolstad, i el seu fill, el Luka. Una presència il·lusionant, ja que serà la primera Final Four per al petit. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut