Gianluca Basile, homenatjat a Ruvo di Puglia

Gianluca Basile, homenatjat a Ruvo di Puglia

El Barça Lassa, representat per Pere Francitorra i Juan Carlos Navarro, també ha estat present en aquest tribut a l’exjugador italià

Gianluca Basile ha rebut aquest divendres, a Ruvo di Puglia (Bari, Itàlia) un homenatge amb la seva gent i antics excompanys i entrenadors. Basile, que va anunciar el passat mes de febrer que penjava les botes, ha estat homenatjat a la seva localitat natal en un ambient molt festiu.

El Barça Lassa també ha pres part d’aquest tribut i hi ha assistit Pere Francitorra, membre de la comissió esportiva del Club, i també el capità Juan Carlos Navarro, que va jugar diversos anys amb Basile. El primer d’ells li ha fet entrega d’un quadre amb diferents fotografies de l’etapa de Basile al Barça (2005-2011), mentre que Navarro li ha donat una samarreta del Barça Lassa signada per diferents excompanys. Cal recordar que Basile és el tercer jugador estranger amb més partits en la història del bàsquet blaugrana (329).

A més, altres exjugadors blaugranes com Roger Grimau, Jordi Trias, Ricky Rubio, Víctor Sada i Jaka Lakovic també han acompanyat Basile aquest divendres, on també s’hi han desplaçat membres de l’staff tècnic que van coincidir amb l’italià: Eduard Torrent, massatgista, i Miquel Font, encarregat de material.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut