HC Liceo – FC Barcelona Lassa: Un últim duel a la Corunya per aconseguir un bon final

HC Liceo – FC Barcelona Lassa: Un últim duel a la Corunya per aconseguir un bon final

(18.00 hores; TVG i Barça TV) El Palacio de Deportes de Riazor, on no es guanya des de fa cinc temporades, acomiadarà el curs i l’etapa de Ricard Muñoz a la banqueta blaugrana

L’OK Lliga té una última parada: la Corunya. El Barça Lassa visita aquest dissabte (18.00 hores; TVG i Barça TV -en diferit-) el Palacio de Deportes de Riazor amb l’objectiu de finalitzar el curs 2016/17 amb un triomf. I ho farà també amb la intenció de capgirar els últims registres assolits a Riazor, on no es guanya des de la temporada 2011/12. També serà el darrer partit de Ricard Muñoz com a entrenador blaugrana: “Un triomf seria el millor comiat; segurament no és l’escenari més fàcil per fer-ho però espero aconseguir els tres punts”.

La plantilla ha viatjat aquest divendres cap a la Corunya amb l’absència de Pau Bargalló, operat d’una fractura nasal. La seva plaça l’ocupa el jove del filial Marc Palazón i, d’aquesta manera, el de Sant Sadurní no podrà visitar la seva última casa. Sí ho farà Edu Lamas, que torna a Riazor –el seu lloc de formació– per primera vegada amb la samarreta blaugrana. Segons Ricard Muñoz: “El Liceo ve de fer un molt bon partit a Vic i a casa seva són molt forts. Els Liceo-Barça són partits molt intensos, molt ofensius i amb moltes arribades”.

Després de la victòria (4-6) a l’OK Lliga 2011/12, els barcelonistes han encadenat cinc empats i una derrota a Riazor. Es va aconseguir un doble empat (2-2) el curs 2012/13 a l’OK Lliga i a la Lliga Europea, una derrota el curs 2013/14 (5-4), un 3-3 a l’OK Lliga 2014/15 i, l’anterior temporada, un doble empat 4-4 i 2-2 a l’OK Lliga i a la Lliga Europea. Aquesta temporda, es va guanyar 2-1 al Palau i empatar 2-2 a la Copa del Rei (amb victòria blaugrana als penals).

Objectius al davant i al darrere

A part d’intentar aconseguir una última victòria, el campió de l’OK Lliga també es presentarà a Riazor amb la intenció de certificar dos objectius. El primer, tancar la competició regular sent la millor defensa. Egurrola i Sergi Fernández només han encaixat 60 gols -1 menys que Càndid Ballart amb el Voltregà-. El segon, aconseguir que Pablo Álvarez, amb 34 dianes, assoleixi una condició de pitxitxi que, ara mateix, és propietat de Raul Marín.  “Aquests premis de final de temporada són una alegria enorme i, si ho puc aconseguir, intentaré marcar gols”, destaca l’argentí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut