El Barça Lassa celebra el final de la temporada amb un sopar

El Barça Lassa celebra el final de la temporada amb un sopar

La plantilla, el cos tècnic i una representació del Cub van trobar-se per acomiadar un notable curs i donar peu a les vacances

Comencen les vacances del Barça Lassa d’hoquei patins. L’equip va donar per finalitzada la temporada al sopar realitzat aquest dimecres al restaurant El Xalet de Montjuïc. Els deu jugadors, el cos tècnic i una representació del Club van trobar-se per acomiadar un curs en què s’ha aconseguit la 28a OK Lliga i la 21a Copa del Rei.

El directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, el director d’esports professionals Albert Soler, el mànager Toni Miró, l’entrenador Ricard Muñoz –que finalitza la seva etapa a l’equip– i el capità Aitor Egurrola van brindar pels èxits assolits i els discursos de Vidal-Abarca i Egurrola van donar pas al sopar.

Bona nota a la temporada

Els jugadors van coincidir a posar “un notable alt” a una temporada en què s’ha aconseguit el segon doblet consecutiu de Lliga i Copa. “Som un equip guanyador i ens vam quedar amb l’espina de la Lliga Europea, però no és fàcil guanyar el que hem aconseguit”, va dir Sergi Panadero. “Concloem una temporada més que bona i la següent serà millor”, va afirmar Xavi Barroso. “No sempre es pot guanyar-ho tot i la Champions serà l’objectìu la pròxima temporada”, va sentenciar Pablo Álvarez.

Els jugadors –excepte els internacionals que disputaran el Mundial a la Xina– tornaran a la feina el 16 d'agost per iniciar la pretemporada i la nova etapa amb Edu Castro al capdavant de la plantilla. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut