Final d’alta tensió al Palau

Final d’alta tensió al Palau

El Barça Lassa vol fer valer el factor pista per recuperar l’avantatge en la sèrie i tenir l’oportunitat de disposar d’un 'match ball' el proper dissabte a casa

Partit crucial aquesta nit al Palau (21.30 h Esport3/Teledeporte/Eurosport2). El Barça Lassa i el Movistar Inter traslladen a Barcelona la batalla que es va viure en els dos primers partits a Torrejón. De moment, una victòria per a cada equip en un duel molt igualat i amb un denominador comú: la màxima intensitat amb què els dos equips disputen cada pilota dividida.

Andreu Plaza disposa de tota la plantilla en plenes condicions per afrontar el tercer partit de la final. I el més important de tot, el Palau registrarà un ple històric i l’afició, més que mai, serà el sisè jugador blaugrana. El Barça Lassa va recuperar el factor pista amb la victòria a la tanda de penals en el primer partit i ara s’ha guanyat el dret d’intentar tancar la final amb dues victòries a casa.

Per la seva banda, Movistar Inter també arriba amb la moral alta al partit després de la victòria per golejada en el segon partit de la final (6-1). Compte, però. El Barça li ha guanyat tres dels quatre partits disputats aquesta temporada a Movistar Inter. I en l’únic precedent al Palau, el Barça va golejar el conjunt de Torrejón per 6-3 tot i les baixes de jugadors importants com Sedano, Tolrà, Aicardo, Lozano i Bateria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut