La força del Palau

El Palau Blaugrana va viure una altra nit màgica amb l’exhibició del seu equip contra l'Inter i la millor assistència de la temporada, 6.080 espectadors

El Palau Blaugrana va tornar a demostrar la seva força aquest dijous en el tercer partit de la final pel títol de Lliga contra el Movistar Inter. Els 6.080 espectadors, la millor entrada de la temporada, van ser el jugador número sis i van empènyer l’equip des del primer instant. Així, els d’Andreu Plaza van sortir molt endollats i amb un inici espectacular van posar el 3-0 al marcador en només tres minuts.

El partit va finalitzar amb un clar 6-1, i els culers recuperen d’aquesta manera l’avantatge de la sèrie, que dominen ara per 2-1 i que podrien sentenciar si guanyen el quart matx, aquest dissabte (20 hores) també al Palau Blaugrana. Aquest no seria el primer cop que el Barça celebra un títol de Lliga a casa, la qual cosa ha fet en dues de les tres Lligues que ha guanyat.

La primera de la història de la secció va arribar el 26 de juny del 2011, en el cinquè punt de la final contra el Caja Segòvia, en què els blaugranes es van imposar 3-2 en un Palau Blaugrana que va presentar el rècord d’assistència en un partit de la secció. La segona ocasió va arribar en un altre cinquè partit, en aquest cas a Múrcia l’any 2012. La tercera de manera consecutiva es va tornar a guanyar al Palau Blaugrana amb un guió que podria ser molt similar a l’actual. Els barcelonistes només van perdre el segon partit i es van proclamar campions en el quart, davant dels seus aficionats, contra ElPozo.

Mosaic per animar l’equip

Per tal que el Palau torni a ser protagonista en el partit d’aquest dissabte, el Club ha preparat un mosaic especial, amb cartolines blaves i vermelles, per esperonar els jugadors des de l’inici. S’espera una altra nit màgica al Palau Blaugrana, que aquest dijous va presentar la millor assistència de la temporada amb 6.080 espectadors, que superen els 5.300 del partit de la Lliga regular contra l'Inter i també la xifra dels dos duels disputats a la final de l’any passat (5.374 i 5.499).

La millor assistència històrica en un partit de futbol sala a casa va ser l’any 2011 en el cinquè partit de la final contra el Caja Segòvia (6.872 espectadors), mentre que la millor dels últims tres anys va ser la darrera temporada, també contra l'Inter en un partit de Lliga regular (6.531).