Local

Fran Sánchez: “És un gran repte”

Les primeres declaracions del nou entrenador del Barça Femení des de la Ciutat Esportiva

Fran Sánchez va ser nomenat nou entrenador del Barça Femení aquest dilluns al vespre. A continuació, les primeres declaracions del tècnic, després del seu retorn on va dirigir durant 15 temporades a les categories inferiors masculines:

“El club es va posar en contacte amb mi, em va oferir la possibilitat d’emprendre aquest nou repte i no ho vaig dubtar. És un gran repte, molt il·lusionant i en tinc moltes ganes”.

“La idea és mantenir la idea del joc del Barça. De ser nosaltres els que portem la iniciativa, ser agressius defensivament i dominadors del joc. Evidentment amb matisos perquè cada rival o cada camp és diferent, però la idea és mantenir l’estil de joc del FC Barcelona”.

“Portar aquesta samarreta sempre és una gran responsabilitat. S’ha de guanyar i fer-ho amb un estil de joc clar. Estem per això, per aconseguir bons resultats, títols i sobretot per intentar que el futbol femení del Barça segueixi creixent”.

“Xavi ha fet una gran tasca amb el futbol femení i tan de bo tinguem els mateixos èxits que va tenir ell”.

“Cada vegada hi ha més gent que s’interessa el futbol femení , cada vegada hi ha més gent que mira els partits i tenim moltes ganes de poder tenir el suport de l’afició del club cada vegada que juguem un partit”. Més notícies aquí