Fran Sánchez: “És un gran repte”

Fran Sánchez: “És un gran repte”

Les primeres declaracions del nou entrenador del Barça Femení des de la Ciutat Esportiva

Fran Sánchez va ser nomenat nou entrenador del Barça Femení aquest dilluns al vespre. A continuació, les primeres declaracions del tècnic, després del seu retorn on va dirigir durant 15 temporades a les categories inferiors masculines:

“El club es va posar en contacte amb mi, em va oferir la possibilitat d’emprendre aquest nou repte i no ho vaig dubtar. És un gran repte, molt il·lusionant i en tinc moltes ganes”.

“La idea és mantenir la idea del joc del Barça. De ser nosaltres els que portem la iniciativa, ser agressius defensivament i dominadors del joc. Evidentment amb matisos perquè cada rival o cada camp és diferent, però la idea és mantenir l’estil de joc del FC Barcelona”.

“Portar aquesta samarreta sempre és una gran responsabilitat. S’ha de guanyar i fer-ho amb un estil de joc clar. Estem per això, per aconseguir bons resultats, títols i sobretot per intentar que el futbol femení del Barça segueixi creixent”.

“Xavi ha fet una gran tasca amb el futbol femení i tan de bo tinguem els mateixos èxits que va tenir ell”.

“Cada vegada hi ha més gent que s’interessa el futbol femení , cada vegada hi ha més gent que mira els partits i tenim moltes ganes de poder tenir el suport de l’afició del club cada vegada que juguem un partit”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut