La 28a OK Lliga ja és al Museu del FC Barcelona

La 28a OK Lliga ja és al Museu del FC Barcelona

El capità Aitor Egurrola ha introduït la Copa a les vitrines acompanyat pel directiu Josep Ramon Vidal-Abarca i el mànager esportiu Toni Miró

El trofeu de la 28a OK Lliga ja es troba al seu destí final: el Museu del FC Barcelona. El capità Aitor Egurrola ha portat la copa aquest dilluns a la tarda, acompanyat pel directiu Josep Ramon Vidal-Abarca i el mànager esportiu Toni Miró. El Pop, que ja acumula 17 Lligues al seu palmarès personal (62 títols), ha introduït el trofeu a les vitrines, on també hi ha la Copa del Rei assolida aquest any i la resta d’èxits aconseguits per la secció més llorejada del Club.

“Sempre és un orgull dur les copes al Museu, perquè és la demostració palpable de l’esforç de tota una temporada”, ha expressat un Aitor Egurrola satisfet amb l’última campanya: “És de notable alt i confirma que el treball que s’està fent està bé i que continuarà”. “Hem de fer un balanç molt positiu, la Lliga és molt competitiva i llarga i al final tens un bon gust de boca”, ha afegit el mànager esportiu Toni Miró.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut