Andreu Plaza: “Dissabte tornarem a veure un gran Movistar Inter”

Andreu Plaza: “Dissabte tornarem a veure un gran Movistar Inter”

El tècnic blaugrana recorda la dificultat del quart duel de la final que se celebrarà aquest dissabte al Palau (20 hores)

“Ha estat una victòria merescuda, contundent i amb una mica de fortuna perquè les tres primeres arribades han acabat amb tres gran gols i això et dóna tranquil·litat”, assegurava Andreu Plaza al final del tercer partit de la final de la LNFS contra el Movistar Inter (6-1). Tot i la felicitat per haver obtingut un gran triomf que situa els blaugranes a una sola victòria de conquerir el títol, el tècnic del Barça adverteix de la dificultat del rival i del duel de dissabte al Palau: “Hem de rebaixar l’eufòria, no ens pensem que al partit vinent ja ho tenim fet. Els jugadors han de saber contra qui juguem. Ens ho posaran molt difícil i no faran un partit com avui. Dissabte veurem un gran Movistar Inter”, assegura Plaza.

Analitzant en detall el matx, l’entrenador del Barça Lassa explica que “els tres gols inicials són la clau”. “Això significa que els jugadors han sortit molt endollats, cosa que ens ha donat un avantatge que hem sabut gestionar”. “No hem d’oblidar que estem jugant contra un gran equip”, afegeix Andreu Plaza. "Només trepitjar el Palau se'm va posar la pell de gallina, va ser espectacular", afirma el preparador blaugrana. 

DECLARACIONS DE FERRAO

CLAUS: “Hem sortit molt intensos i això ha estat la clau del partit. La intensitat i l’encert han estat clau per a la victòria. És difícil que hi hagi tant d’encert, però l’entrega de tots ha estat molt important”.

PROPER PARTIT: “Hem de tenir el cap fred i pensar només en el partit de dissabte, que serà molt diferent. L’Inter és un equip excel·lent i el campió d’Europa”.

DECLARACIONS DE LOZANO

PARTIT: “Estic molt feliç per la victòria, hem merescut el partit en tot moment”.

DECLARACIONS DE ROGER

AMBIENT: “La sensació és molt bona, gràcies a l’afició, que ens ha rebut molt bé, i hem sortit molt motivats”

PROPER PARTIT: “S’haurà de gestionar bé, però millor tenir aquesta pressió que no al revés. Ara ho tenim tot de part nostra per decidir la Lliga al Palau, que és el que volíem. Hem de deixar-nos-ho tot al proper partit”.

DECLARACIONS DE MARC TOLRÀ

CLAUS: “L’ambient ajuda molt. Sabem transmetre a la pista el que el públic ens demana. La clau ha estat que durant tot el partit hem anat al màxim i hem sortit molt bé i ens arribaven poc o bé Paco ho aturava”. 

DECLARACIONS DE PACO SEDANO

SENSACIONS: "Les sensacions són molt bones. Tenir el títol a punt a casa és l'escenari ideal".

PARTIT: "El partit se'ns ha posat de cara, no és normal que els tres primers xuts a porteria siguin gol".

PALAU: "Quan veus el Palau així surts molt motivat i està clar que ajuda el suport del públic".

DECLARACIONS DE JOSELITO

PALAU: "És un escenari perfecte, amb la gent animant tot el partit. Realment espectacular, mai havia viscut res així".

PROPER PARTIT: "Hem de sortir com vam sortir dijous". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut