Andreu Plaza: “L’objectiu és tancar la final a casa”

Andreu Plaza: “L’objectiu és tancar la final a casa”

El tècnic i Paco Sedano coincideixen a assenyalar que el 'factor Palau' pot ser decisiu en el desenllaç de la Lliga

Tot a punt per al tercer partit de la final de la Lliga LNFS que es disputarà aquest dijous al Palau (21.30 h Esport3, Teledeporte i Eurosport2). Aquest dimecres s’ha portat a terme l’acte de presentació dels dos propers partits a Barcelona amb la presència dels místers Andreu Plaza i Jesús Velasco i els capitans dels dos equips, Paco Sedano i Carlos Ortiz. A la tarda, tant el Barça Lassa com el Movistar Inter s’han entrenat al Palau per acabar de polir detalls de cara al partit de demà.

En l’apartat de declaracions, el tècnic blaugrana Andreu Plaza ha posat l’èmfasi a intentar evitar un cinquè partit a Madrid. “Amb la victòria en el primer partit a Torrejón ens hem guanyat el dret d’intentar tancar la final aquí al Palau i aquest és el nostre objectiu”, ha dit Plaza. En el mateix sentit s’ha expressat el capità Paco Sedano. “Seran dos partits encara més intensos que els de Madrid, però l’equip està preparat per assumir el repte”, ha explicat Sedano. El porter està convençut que la tònica dominant serà “la igualtat” i que la final s’acabarà decidint per “petits detalls”. Per la seva banda, el tècnic de Movistar Inter, Jesús Velasco, ha elogiat la temporada del Barça Lassa. “Han tingut un any molt complicat pel que fa a les lesions i des del punt de vista d’un tècnic he de reconèixer que té mèrit que el Barça hagi estat capaç de tirar endavant la temporada i tenir totes les opcions obertes per guanyar la Lliga”, ha dit Velasco. Per últim, el capità Carlos Ortiz ha destacat que “sempre és un estímul jugar al Palau” i ha destacat la “noblesa” de l’afició del Barça Lassa.

Marc Tolrà i Sergio Lozano també han parlat abans de l’entrenament que ha fet l’equip aquest dimecres a la tarda. Per Tolrà, “el tercer partit és crucial perquè si guanyem tindrem un match ball a casa”. En aquest sentit, Sergio Lozano ha donat per fer que “la resposta del públic serà excepcional”. El Búfal ha destacat que “l’afició del Palau no falla mai, i encara menys en una final”. Per últim, Marc Tolrà s’ha pronunciat també sobre l’estat físic de l’equip. “Les cames pesen, però les ganes són enormes i ho compensen tot”, ha assenyalat Tolrà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut