Cloenda de temporada dels equips de futbol formatiu masculins i femenins

Cloenda de temporada dels equips de futbol formatiu masculins i femenins

La festa de fi de temporada s’ha celebrat aquest dimecres als jardins de la Masia i ha comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu

Els equips de futbol formatiu masculins i femenins han tancat la temporada 2016/17 aquest dimecres a la tarda. Tots els jugadors del planter barcelonista, des del Juvenil A fins a l’Aleví-Benjamí femení, s’han reunit als jardins de La Masia ‘Centre de Formació Oriol Tort’.

La tradicional cita de final de temporada ha estat presidida pel president Josep Maria Bartomeu, així com pels directius Silvio Elías i Xavier Vilajoana. No hi han faltat els màxims executius del Club, ni tampoc els membres de les respectives Comissions Esportives, tècnics o delegats.

Una collita de 17 Lligues

En el torn dels parlaments, Bartomeu s’ha dirigit amb agraïment a les joves promeses culers. “Us vull felicitar per la temporada. No només pels títols, també per la formació, la implicació i l’esforç”. El president, a més, ha tingut unes paraules per a l’Infantil B, a qui el seu acte de joc net li va valdre un Premi Laureus. “Sigueu sent normals, respectant el contrari. Us agraeixo molt aquest gest”, els hi deia.

En la mateixa línia ha parlat Jordi Roura. El secretari tècnic del Futbol Formatiu Amateur apuntava: “Tots volem guanyar, però l’important és la manera, sense perdre la nostra identitat”. Aquesta ha estat una altra temporada triomfal per al planter del FC Barcelona, amb la consecució de 17 Lligues i 4 Copes de Catalunya. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut