FC Barcelona Femení – Atlètic de Madrid (prèvia): La final més esperada

FC Barcelona Femení – Atlètic de Madrid (prèvia): La final més esperada

11.30 hores, Gol: El conjunt blaugrana tanca l’era de Xavi Llorens a Las Rozas davant del seu gran contrincant aquesta temporada

El Barça Femení i l’Atlètic de Madrid disputen la final de la Copa de la Reina aquest diumenge a partir de les 11.30 hores a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas. És la final somiada entre dos equips que han mantingut una lluita titànica per la Lliga, que finalment es va emportar un Atlètic invicte durant tota la temporada. Es reedita també el duel decisiu del curs anterior, en què les blanc-i-vermelles també es van imposar (2-3), en la cinquena final de les culers en set anys.

Així doncs, els dos equips buscaran arrodonir un curs per al record. I és que les blaugranes, a banda de competir la Lliga fins a l’últim sospir, van fer història en classificar-se per a les semis de la Champions League.

Acaba un cicle

Superat el València en un duel de màxima exigència física a les semifinals, sobretot per la calor, aquest serà amb tota seguretat l’últim partit de Xavi Llorens a la banqueta del Barça Femení després d’onze temporades. Intentarà tancar un cicle triomfal de la mateixa manera que el va començar el 2011, també a Las Rozas: guanyant la Copa de la Reina.

Cal recordar que el cos tècnic es va emportar 20 jugadores per a la fase final del torneig del KO, amb les absències d’Andressa Alves i Miriam Diéguez, lesionades, i d’Ane Bergara i Sandra Hernández, per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut