Les deu dades que conviden a l’optimisme

Les deu dades que conviden a l’optimisme

El FC Barcelona Lassa de futbol sala viatja a Madrid amb la intenció d’aconseguir un triomf que el permeti assolir la Lliga en el cinquè partit de la sèrie final

El FC Barcelona Lassa de futbol sala continua tenint la Lliga a un partit. L'haurà d'aconseguir a domicili, a Torrejón contra l'Inter (dilluns, 21.30 hores), un escenari que no es preveu fàcil. Malgrat tot, els d'Andreu Plaza confien en la reacció de l'equip després de la derrota al Palau. I aquests són els deu punts que conviden a l'optimisme:

- A una victòria de la Lliga. El FC Barcelona Lassa s’ha guanyat el dret d’endur-se el trofeu. El 2-2 de l’última eliminatòria pel títol de la LNFS així ho indica, i el FC Barcelona viatjarà a Torrejón amb les mateixes opcions numèriques d’endur-se la Lliga que el seu rival, l’Inter.

- Dues de les tres Lligues del FC Barcelona s’han guanyat al cinquè partit. Van ser la de la temporada 2010/11, contra el Caja Segòvia, i la de la temporada 2011/12, contra ElPozo Múrcia, amb factor pista en contra.

- Dues victòries a Torrejón. Els d’Andreu Plaza ja saben el que és guanyar a la pista de l’Inter aquesta temporada. I no només ho ha fet una vegada, sinó que ha assolit el triomf en dues ocasions de les tres vegades que s’ha jugat al Jorge Garbajosa. La primera va ser a la fase regular, amb un 3-4, mentre que la segona ha estat en aquest play-off, en el primer partit de la sèrie, amb un triomf als penals (2-2, 1-3).

- La gran capacitat per sobreposar-se. No ha estat una temporada fàcil, amb diverses adversitats que s’han hagut de superar: lesions, resultats inesperats a la Lliga i ensopegades a la Copa. Però el Barça s’ha aixecat de tot plegat i ara, en un final de curs molt bo, només es troba a un partit de la Lliga.

- No s’han perdut dos partits consecutius en tota la temporada.

- La ratxa golejadora de Ferrao. El pivot brasiler ha fet 38 gols en els 38 partits que ha disputat, vuit dels quals al play-off. D’aquests 28, 6 han estat contra l’Inter. Ferrao té assegurat el Pitxitxi de la LNFS.

- Brillant estat de forma de Paco Sedano. El porter i capità del FC Barcelona arriba en el millor moment de la temporada. Ho ha demostrat, especialment, en els quatre partits de la final contra l’Inter. La seva actuació, doncs, serà clau per a la consecució del títol.

- Solvència a domicili. Dels 20 partits disputats fins ara fora del Palau a la LNFS, els blaugranes només n’han perdut quatre, dos al play-off. L’equip ha estat capaç de guanyar dues vegades –una en fase regular i una altra en play-off– tant a Múrcia com a Torrejón.

- El lideratge de Dyego. El brasiler s’ha acabat de destapar i és un dels candidats a endur-se l’MVP de la Lliga. Peça clau en l’engranatge d’Andreu Plaza, ha fet 29 gols aquesta temporada.

- L’afició, amb l’equip. Un autocar d’aficionats viatjaran cap a Madrid per animar el Barça. Tot i l’ambient a domicili, els seguidors blaugrana ja van demostrar que són capaços d’empènyer l’equip. Van ser a Madrid, al segon partit de la final, i a Múrcia, al tercer de les semifinals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut