El FC Barcelona, segon al Campionat d’Espanya de Clubs

El FC Barcelona, segon al Campionat d’Espanya de Clubs

Els equips del Playas de Castellón, en categoria masculina, i el Valencia Esports, en categoria femenina, van revalidar els títols de campions

El Barça va quedar segon tant en categoria masculina com en categoria femenina al Campionat d’Espanya de Clubs celebrat aquest cap de setmana passat a Castelló. El Barça venia de guanyar la Copa del Rei i de la Reina, però en aquesta ocasió el Playas de Castelló, en categoria masculina, i el València Esports, en categoria femenina, van adjudicar-se la primera posició final.

Tot i la segona posició final, el Barça va guanyar 6 proves en categoria masculina i 7 proves en categoria femenina. Els atletes del Barça que van aconseguir la màxima puntuació van ser els següents. En categoria masculina: Miguel Alberto Blanco (martell); Jean Marie Okutu (salt llargada); Ilias Fifa (3.000 metres); Ibrahim Ezzaydouny (3.000 obstacles); Oscar Husillos (200 metres) i Carlos Tobalina (pes). I en categoria femenina: Teresa Urbina (3.000 obstacles); Cristina Lara (100 metres); Caridad Jerez (100 tanques); Sabina Asenjo (disc); Arantza Moreno (javelina); Yulimar Rojas (triple salt); i Blanca Fernández (3.000 obstacles).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut